Ben je gek op alle materialen op mijn website? Wil je mij steunen en ervoor zorgen dat mijn website advertentie vrij is en er zelf ook nog je voordeel uithalen? Dan ben jij toe aan het Meester Sander Abonnement. Een voordeelabonnement met daarbij heel veel extra’s en voordeel! Het abonnement heb ik gemaakt om zoveel mogelijk leerkrachten te kunnen inspireren en materialen aan te kunnen bieden.

Sluit je het abonnement af, dan ontvang je exclusief toegang tot de online omgeving van mijn abonnement. In deze omgeving vind je de downloads, webinars en andere extra’s! En het leuke is dat er elke maand nieuwe dingen te vinden zijn.

Voordeel 1: Geen advertenties meer

Door het meester Sander abonnement af te sluiten steun je mijn website en kan ik de kosten van de website betalen uit de inkomsten van het abonnement. Je zult dan ook geen automatisch geplaatste advertenties meer tegenkomen op MeesterSander.nl. 

Ook kun je alle bewegend leren video’s bekijken zonder reclame. Rechtstreeks in de online omgeving, dus niet op YouTube. 

Dankjewel voor je steun! 

Voordeel 2: Altijd gratis downloads, zoals mijn instructiemuren, Bee-bot jasjes en bewegend leren inspiratie!

In mijn webshop vind je veel betaalde downloads, maar als abonnee hoef jij natuurlijk niet elke keer apart te betalen voor deze downloads. Je kunt in de online omgeving de bestanden downloaden en direct gebruiken in de klas. 

Deze downloads kun je altijd gratis downloaden als abonnee:
– Instructiemuren voor heel veel thema’s
– Bee-bot jasjes bij veel verschillende thema’s
– Luisterspellen
– Bewegend leren video’s voor taal en rekenen, zoals getal en letter van de week
– Bewegend leren bundels
– Beweeghoeken

Uiteraard worden deze downloads aangevuld met nog veel meer toffe extra’s. 

Voordeel 3: Elke maand exclusieve en nieuwe downloads

Elke maand kun je in de online omgeving nieuwe downloads verwachten. Zodra je toegang hebt kun je direct de volgende bestanden downloaden en video’s bekijken. Natuurlijk bedenk ik elke maand nog weer leuke extra’s, dus laat je verrassen.

Direct beschikbaar:
Als jij het abonnement afsluit kun je alle downloads uit de webshop direct downloaden. Op de speciale website van het abonnement kun je alle bestanden vinden en downloaden. In het menu op https://abonnement.meestersander.nl kun je direct zien welke materialen er beschikbaar zijn. 

De downloads kun je ook loskopen in mijn webshop, maar het voordeel is dat je als abonnee altijd en overal beschikking hebt over alle downloads.

Voordeel 4: Gratis webinars 

In de online omgeving van geef ik regelmatig webinars over verschillende onderwerpen. Ook zullen er gastsprekers komen die webinars verzorgen. De webinars zijn natuurlijk ook terug te kijken

Webinars: 

Bewegend leren Webinar 

Uiteraard deel ik mijn expertise op het gebied van bewegend leren in een webinar. Dit webinar kun je vinden in de online omgeving en zit vol met praktische tips om direct in te zetten in de onderbouw. Ook handig: De voorbeelden uit het webinar kun je direct downloaden en gebruiken. 

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Kiene Kleuters Webinar

Hoe herken je de hoogbegaafde kleuter en wat doe je ermee in de klas? Wil jij weten hoe je jouw slimme, kiene kleuter goed kan begeleiden op een praktische manier? Dan is dit webinar echt iets voor jou. Karen Wolters van REC5 duikt samen met mij in de wereld van de Kiene kleuter. Duik je mee? Wil jij praktische tips en ideeën om direct toe te passen, meld je dan hier aan.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Muziek in de klas met Dirk Scheele 

Dirk Scheele komt langs! In dit webinar vertelt Dirk over het gebruik van zijn liedjes in de klas en wat je allemaal nog meer kunt met muziek. Een aanrader!

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Bewegend leren en de motorische ontwikkeling bij kinderen

Samen met een Psychomotorische kindercoach verzorg ik dit webinar. Wij gaan kijken naar het belang van de motoriek op het leren. Elke leerkracht zou deze kennis moeten hebben en daarom verzorgen wij samen dit webinar.

Normaal €69,95 – Voor abonnees gratis te zien en terug te kijken

Voordeel 5: Korting op workshops

Ontvang korting op workshops van Meester Sander. Ga naar www.meestersander.nl/cursus voor het actuele aanbod.

Voordeel 6: Korting op het Instructieboek

Mijn instructieboek is alweer toe aan de derde druk. Natuurlijk wil jij ook een instructieboek inzetten in de klas. Als abonnee krijg jij € 20,- korting op het instructieboek. Op https://abonnement.meestersander.nl is een speciale webshop voor abonnees.

Wat kost het abonnement? 

Je sluit een abonnement af voor een jaar. Je betaalt per maand € 8,50 of per jaar € 99,95 en krijgt dan toegang tot de complete online omgeving. De waarde die je ontvangt ligt vele malen hoger.  
(huidige abonnees blijven altijd het lage tarief betalen)

Schoolabonnement 

Wil je als school een abonnement afsluiten, dan stuur je een mail naar Sander@meestersander.nl met daarin het aantal leerkrachten waar je het abonnement voor wilt afsluiten. Je ontvangt dan een factuur voor een jaarabonnement maal het aantal leerkrachten. In dit document vind je daar meer informatie over:

Schrijf je in voor het abonnement(per jaar betalen):

Je kunt als school ook eenvoudig het abonnement bestellen via onderstaande producten in mijn webshop. Je kunt direct betalen of op factuur. In mei en juni 2023 krijg je korting op het onderbouwabonnement!

Schrijf je in voor het abonnement(per maand betalen):

Probeer nu het Meester Sander abonnement en betaal de eerste maand maar € 1,-!